Общи условия

Общи условия
Настоящите общи условия уреждат начина и условията за употреба на електронния сайт voks.eu, който е собственост на ВОКС ЕООД.
Потребител е всяко физическо или юридическо лице, което посещава сайта и е съгласно с настоящите “Общи условия” за ползване. Всеки потребител получава правото да разглежда всички материали, публикувани в този уеб сайт, само за лична употреба и с нетърговска цел.

Всички стоки публикувани на сайта са посочени с цена в български лев и ДДС за един брой.В посочените цени не е включен монтаж на климатичната система.

ВОКС ЕООД не носи отговорност, ако информацията публикувана от производителите на стоките, относно техническите им характеристики е невярна.

ВОКС ЕООД си запазва правото по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите и не носи отговорност, ако публикуваната информация не е актуална.

Някои от публикуваните продукти може да не са налични в момента. За актуална информация за наличните продуктиили други непубликувани модели в сайта можете да се свързвате с нас на посочените в сайта телефони и/или e-mail.

Чрез сайтavoks.eu се дава възможност да се закупят климатични системи по Ваш избор, като за целта е необходима регистрация в сайта.

Условия за поръчка

Поръчката на определена климатична система, става след регистрация в сайта voks.eu и потвърждение по e-mail. При попълването на данни при регистрация, моля посочете верни и актуални данни, за да може правилно и коректно да извършим доставката на избраният продукт.

След регистрацияи изпращане на заявка за доставка, фирма ВОКС ЕООД се ангажира да се свърже с Вас по телефон за потвърждение на посочените данни и наличността на избраният продукт. За допълнителна информация относно изпратена заявка може да се свържете с нас на телефон 044 63 29 36 или 0898 706 687.

Условия за плащане

Плащането може да се извършичрез банков превод след получаване на e-mail с номер на заявката и банкова сметка на фирма ВОКС ЕООД.

 

Условия за доставка

Доставката на климатични системи в рамките на град Сливен се извършва на посочен от Вас адрес от наши служители.

Доставката на климатични системи извън рамките на град Сливен се извършва чрез спедиторска фирма.

Ако по някаква причина, след уговорка, Вие не бъдете открити на посочения адрес от нас или от спедиторската фирма, то заявката се счита за невалидна. При желание от Ваша страна, доставката да се извърши повторно в друг ден се дължът съответните допълнителни транспортни разходи.

Независимо от адреса на доставка, тя се извършва само след предварително потвърждение по телефон и уговорка за начин на плащане.

Условия за монтаж

Със всеки един избран климатик имате възможност в забележкада впишете, че желаете фирма ВОКС ЕООД да извърши монтаж на избраната от вас климатична система. При потвърждението на заявката допълнително ще бъде уточнено удобно за Вас време за извършване на доставка и монтаж, както и стойността на монтажа. При монтажа на климатичната система, служителите на фирма ВОКС ЕООД ще попълнят на място гаранционната карта с упоментите на нея гаранциоони условия.

В случай, че не желаете монтаж, климатичната система ще пристигне по горепосочените начини, заедно с непопълнена гаранционна карта.

Рекламации и отказ от получаване на продукт

Всички предлагани климатични системи са придружени от гаранционна карта. В зависимост от това дали ще изберете опция монтаж или опция без монтаж, гаранционни срок се поема от фирмата инсталатор.

При доставката се получава и съответния платежен документ за закупеният продукт.

За доставки извън рамките на град Сливен, продукта е с право на преглед. Ако след огледа бъдат установени транспортни дефекти и/или несъответствие на поръчаният модел, то Вие имате право да откажете да получите продукта.

Във всички останали случай, Вие сте длъжни да получите продукта и да го заплатите. Ако все пак не желанете, то следва да заплатите разходите по доставка на продукта.

Начало | Продукти | Лизинг | Обекти | Сертификати | Каталози | Партньори | Сервиз | Контакти
Copyright © 2012 VOKS Ltd | Designed byITGstudio